Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mantıksız İdo dansı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun Instagram'a yüklediği dans videosu, sosyal medyada olay oldu.
İdo videoda, bir erkek arkadaşıyla birlikte kafasını sallayıp martılar gibi ileri geri giderek dans ediyor. Anlatılacak gibi değil; garip bir dans...
Zaten YouTube'da bu videoya 'Mantıksız İdo dansı' adını koymuşlar. Her dansta mantık aramak da saçma aslında.
Öte yandan bu eğlenceli danstan yola çıkıp sosyal medyada İdo'ya nefret kusanları da anlamak mümkün değil.

PARA ONDA!
İdo'nun suçu ne? Babası zengin, o da harcıyor işte...
Tatlıses, o paraları kimin için kazandı? Her baba, çocukları için çalışır. İdo genç; gönlünce eğleniyor işte. O eğlenmeyecek de kim eğlenecek...
Sosyal medyada çıkan şu yorum her şeyi özetliyor:
"Ya arkadaş, düşünsene gelecek kaygısı yok, okumak için kasmaya gerek yok. Final yok, vize yok, harç yok, staj yok, bütünleme yok, çalışma zorunluluğu yok, işe girme derdi yok, işten kovulma derdi yok, maaş hesaplama derdi yok. Dert yok, tasa yok, para hesabına zaten gerek yok. Sadece baba parası yiyeceksin, devamlı baba parası yiyeceksin, sabah-akşam baba parası yiyeceksin. Mantık aramak, daha mantıksız."
Tabii bir de 'Eğlen, eğlen nereye kadar?' durumu var. Bir ara İdo'nun, dünyanın sayılı müzik okullarından Berklee College of Music'e kayıt yaptırdığını okumuştuk. İngiltere'ye gitmişti, sonra ne oldu? Yarıda mı kaldı eğitimi? Artık İdo da, 'apaçi İdo' mu, yoksa 'müzisyen İdo' mu olarak devam edecek bir karar vermeli.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA