Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seyirci maçta oynarsa...

İlgiyle takip ettiğim 'Flying Dutchman' adlı blog'ta, futbol tarihinden müthiş bir öykü yayınlandı.
Gerçekte yaşanmış bir öykü:
1994 yılında, şimdiki QPR menajeri Harry Redknapp; West Ham'ın yardımcı hocası. West Ham sezon öncesi hazırlıkları için Oxford United ile bir maç yapıyor. Takımı sahaya Redknapp çıkarıyor. Ancak maç sırasında Redknapp'ın arkasında oturan bir taraftar, futbolcu Lee Chapman'a sürekli küfür ve hakaret edip oyununu beğenmediğini belirten bir dolu laf söylüyor.
Bunun üzerine devrenin sonu yaklaşırken Redknapp; söz konusu taraftara dönüp "Sen olsan, ondan daha mı iyi oynarsın?" deyip taraftarı tribünden aldırtıyor.
Soyunma odasında sırtına West Ham formasını geçirtip ikinci yarı sahaya sürüyor. Oxford'lu gazeteciler oyuncunun kim olduğunu sorunca da "Duymadınız mı, Bulgaristan'ın Dünya Kupası'ndaki yıldızı Tittyshev" diye cevap veriyor.
Dahası, 27 yaşındaki Steve Davies adındaki taraftar ikinci yarı boyunca oynayıp bir de gol atıyor.

HAYIR GELMEZ
Seyircinin gol atması enteresan! Demek ki tribünden boşuna atıp tutmuyormuş.
Peki ya maç boyunca atıp tutan ama sahaya sürseniz afallayacak tiplere ne demeli?
'Flying Dutchman' yazısıyla noktayı koyalım: "Futbolcuya veya hakeme saydıran o adamları sadece beş dakikalığına sahaya göndersek, sudan çıkmış balığa dönerler ve arkalarına bakmadan kaçarlar sahadan.

Hepsinin sonunun yukarıdaki West Ham taraftarı gibi olacağını düşünmüyorum. Sivri burun yumurta topuk ayakkabı ve beyaz çorapla maça gelen adamın tribünden Hagi'ye futbol öğrettiğini gördü bu gözler. O yüzden bunları sahaya sürsen de hayır gelmez."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA