Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

MR. EGO: Fatih Terim

Fatih Terim tartışmasız Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı teknik direktörü, lakin her güzelin bir kusuru var. Terim'in kusuru da egosunun çok yüksek olması.
Ne yıldız futbolcular, ne de paralı başarılı başkanlar... Galatasaray denince akla hep ilk Terim geldi.
Bu Terim'le çalışmış her başkan için geçerlidir.
Ancak Ünal Aysal, diğer başkanlara göre Terim'in egosu ve karizması altında daha fazla ezildi.

AYSAL AYAR YEDİ
Aysal 72 yaşında, çok zengin bir işadamı. Galatasaray'ın üst üste iki sene şampiyon olması için en iyi yerli ve yabancı futbolcuları aldı, taraftarı çileğe boğdu ama bir türlü hak ettiği gururu yaşayamadı.
Telefonla Terim'e ulaşamadı, 'eleman' lafı yüzünden Terim'den ayar yedi vs. Bence bu son kriz; Aysalın, Terim'den kurtulması için bahane oldu.
Sadece Aysal değil, tüm kulüp yöneticileri Terim'in egosu yüzünden kulübün işe yaramaz elemanı pozisyonuna düştü.
Terim; Milan'ı çalıştırırken İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile bile ego savaşına girdi yahu, daha ne olsun!
Bazen geri çekilmeyi bileceksin, karizmanı saklayacaksın, diğer insanlarla başarıyı paylaşacaksın, birlikte çalıştığın yöneticileri karizmanla ezmeyeceksin.
Terim bunları futbolcularıyla yapıyor, en arıza yıldızları bile oynatıyor ama yöneticilerle yapmıyor. Yapmadığı için de başarılı olduğu halde İtalya macerası kısa sürdü!
Terim büyük teknik direktör ama egosunu Türkler'den başka kimse çekmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA