Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'ın yeni filminin konusu

Cem Yılmaz'ın yeni filmi için, daha önce 'G.O.R.A.'da çalıştığı Böcek Yapım'la anlaştığını yazmıştım. Böcek Yapım filmin prodüksiyon kısmıyla uğraşacak. Yılmaz ise şu aralar harıl harıl senaryo üzerinde çalışıyor. Büyük bölümü İstanbul'da çekilecek film, 2014'ün ilk aylarında gösterime girecek.

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Gelelim sır gibi saklanan filmin konusuna... Cem Yılmaz, bu kez züğürt sinemacıların film çekme serüvenini anlatacak. Konuya dair edindiğim bilgi bu kadar. Belki de Yavuz Turgul'un 'Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni'ne de atıfta bulunan bir film izleyeceğiz; kim bilir...
Turgul'un bu unutulmaz klasiği büyük olanaksızlıklarla çekilen bütün Yeşilçam filmlerine saygı duruşu niteliğindeydi. Yılmaz'ın yeni filmi de aynı rolü günümüzde üstlenebilir, şimdiki sinema sektörüyle dalgasını geçebilir. İşin içine korsan DVD'ciler de girebilir.
'CM101MMXI Fundamentals' şovu için çektiği müthiş fragman bile filmin yan öykülerinden biri olabilir. Ayrıca, kendi şovunun montaj masasında çalınmasını ti'ye alabilir. Bunlar hep benim tahminlerim ama Cem Yılmaz, bir film çekme serüvenini anlatacaksa; sinema sektörünün baştan aşağı espri konusu olma ihtimali yüksek.
Yazı, yavaş yavaş 'Cem Yılmaz Olmak' (bkz. 'John Malkovich Olmak') tadı vermeye başladı; farkındayım. Ama Yılmaz, büyük olanaksızlıklarla film çekmeye çalışan züğürt sinemacıları anlatacaksa, o filmde; 'G.O.R.A.'daki 'Grup İndirimi' filmiyle hafızalara kazınan porno filmlerinin unutulmaz yönetmeni 'Erşan Kuneri' karakteri ya da onun bir benzeri yer alabilir!

ÖZPETEK DE VAR
Gelelim ikinci bomba habere... İtalya fatihi Ferzan Özpetek'in de, Cem Yılmaz'ın yeni filminde yer alacağı söyleniyor. Yılmaz da, Özpetek'in 'Şahane Misafir' filminde rol almıştı. Bir röportajında "Gelecekte ortak bir film yapma projesi olabilir mi?" sorusuna, "Ferzan'ın Türkçe'sini geliştirmesi lazım!" diye esprili cevap veren komedyen, "Ama tabii ki benim de İtalyanca'mı ilerletmem gerekiyor. Ortak bir noktada da buluşabiliriz!" demişti.
Özpetek de Yılmaz'ın bir projesinde yer alabileceğinin sinyalini vermişti. Özpetek'in 'züğürt sinemacılar' temalı filmde hangi görevi üstleneceği netleşmedi, büyük ihtimalle küçük bir rolde karşımıza çıkabilir.
İnsan filmin konusunu yazarken bile heyecanlanıyor, Cem Yılmaz'dan müthiş bir komedi gelebilir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA