Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim'den daha şık

Fatih Terim; iyi giyinmeye özen gösteren, aksesuvar kullanmayı seven, beyaz gömlekleri ve saç stiliyle dikkat çeken bir teknik direktör.Türkiye'deki rakipleri genelde giyimkuşama dikkat etmedikleri ve sahaya eşofmanla çıktıkları için Terim, diğerlerinin yanında kulübede daha bir şık duruyor.

Tabii birçok Türk erkeği gibi göbeğinin olması, Fatih Terim'in dezavantajıydı. Kameralara hep pantolonunu çekiştirirken yakalanıyordu.
Elbette başarılı bir teknik direktör olmak için iyi giyinmek şart değil. Ama imaj çağında yaşıyoruz; teknik direktörler artık giyim tarzlarıyla da değerlendiriliyor.


FATİH TERİM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

KARİZMATİK
Bu noktada Galatasaray rakipleriyle arayı daha da açacak. Çünkü Roberto Mancini dünyanın en şık giyinen teknik direktörleri arasında hep ilk beşte yer alıyor.
Mancini tipik bir İtalyan erkeği; yakışıklı, vücudu fit ve çok şık giyiniyor. Hatta giyim tarzıyla moda ve magazin dergilerine kapak oluyor.
Mancini özellikle takım elbiselerin üstüne taktığı renkli fularları ile fenomen oldu. Ünlü modacılar da Mancini'yi giydirmeyi seviyor.
Özetle; Galatasaray dünyanın en karizmatik, en şık teknik direktörlerinden birini getirdi. Bakalım bu karizma maçlara nasıl yansıyacak...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA