Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

TRT Müzik, Eutelsat Ödülleri'ne aday

TRT Müzik, 2013 Eutelsat Televizyon Ödülleri kapsamında verilecek olan Halkın Seçimi Ödülü'ne aday gösterildi. Avrupa'nın lider uydu operatörü Eutelsat'ın 31 uydusu var; birçok ülkede radyo, televizyon yayınları ve internet erişimi alanında hizmet sunuyor.
Eutelsat'ın her yıl düzenlediği Eutelsat Televizyon Ödülleri de dünya TV sektöründe prestijli bir yere sahip.
TRT Müzik'in aday gösterildiği Halkın Seçimi Ödülü kategorisinde oylama internet üzerinden yapılıyor. Dünyanın her yerinden insanlar www. eutelsattvawards.com/voting adresinden oylamaya katılabiliyorlar.
TRT Müzik, İsmail Güngör'ün genel koordinatörlüğünde güzel işlere imza atıyor. Ayrıca, diğer müzik kanalları gibi pop müzik ağırlıklı yayın yapıp gün boyunca aynı klipleri döndürmüyor.
Kanalda her gün iki-üç canlı yayın var; müziğin her türüne yer veriliyor, etnik müzik ön plana çıkarılıyor. Geleneksel Türk müziği bu kanalda kendine yaşam alanı buluyor.
TRT Müzik; Dünya Müzik Günü gibi özel yayınlara, festivallere imza atıyor ve 17 ülkeden sokak müzisyenlerini aynı canlı yayında bir araya getiriyor.
Ve bu güzel yayın politikası büyük prestij sahibi Eutelsat Televizyon Ödülleri'nin dikkatini çekiyor. Özetle; TRT Müzik bir kamu kanalı olmanın hakkını veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA