Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kanseri yenen Özkan Uğur Cem Yılmaz'ın filminde

MFÖ'nün solistlerinden Özkan Uğur, kanser hastalığına yakalandığından beri kötü haberler alıyorduk. Hatta bir ara Twitter'da Uğur'u öldürmüşlerdi!
Sonra Uğur'dan açıklama geldi. Kendisine 'foliküler lenfoma' teşhisi konulduğunu söyleyen ünlü sanatçı, tedavide başarı oranının yüzde 99 olduğunu belirterek birkaç ay sonra yeniden konserlere çıkacağının müjdesini verdi.
Uğur, daha konserlere başlamadı ama ben sizinle çok daha güzel bir bilgiyi paylaşmak istiyorum: Özkan Uğur; Cem Yılmaz'ın yeni filminde rol alacak.
Eğer Uğur, film seti gibi zor bir ortamda çalışacaksa, sağlık durumu normale döndü demektir.
Zaten gelen bilgiler de Uğur'un kanseri yendiği yönünde.
Mazhar Alanson da son konserinde Uğur'un sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.
Uğur, önümüzdeki ay konserlere de başlayacak.
Cem Yılmaz; züğürt sinemacıların film çekme serüvenini anlatacağı yeni filminde, daha önce de birlikte çalıştığı çekirdek kadroya yer verecek.
Filmde; Özkan Uğur'un dışında, Zafer Algöz ve Ozan Güven de rol alacak.
Daha önce yine bu köşeden öğrendiğiniz gibi; Ferzan Özpetek de filmde görev alacak ve muhtemelen küçük bir rolle kamera karşısına geçecek. Filmin kadın oyuncusu ise henüz belli değil.
Asıl sürpriz ise; Yılmaz'ın 'CM101MMXI Fundamentals' gösterisinin tanıtım teaser'ında korsan DVD'cileri canlandıran gençlerin de filmde rol alacak olması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA