Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

En yakışıklı 'Dracula'

Rahmetli Bram Stoker, öyle ölümsüz bir korku karakteri yarattı ki; aradan 120 küsur yıl geçti, 'Dracula' hâlâ filmlere, dizilere konu oluyor. 'Dracula', yeni bir diziyle yine karşımızda. Bu akşam saat 22.00'de, tam da Cadılar Bayramı'nda Sinema TV'de başlayacak olan dizide, belki tarihin en yakışıklı 'Dracula'sını izleyeceğiz.
'The Tudors' dizisinin 8'inci Henry'si Jonathan Rhys Meyers oynuyor 'Dracula'yı. Sosyal medyada genç kızlar şimdiden 'Kurban olurum böyle Dracula'ya' diye yazmaya başladı bile!
Dizinin kamera arkası daha sağlam. 'Downton Abbey'in yapımcılarının çektiği dizinin yönetmenleri arasında 'Dexter', 'The Tudors' dizilerinde çalışmış Emmy ödüllü Steve Shill de var. Dizinin baş senaristi ise 'Carnivale'in yaratıcısı Dan Knauf.
Hikaye 19'uncu yüzyıl sonlarında Londra'da geçiyor. 'Dracula'yı gizemli bir Amerikalı girişimci olarak izleyeceğiz. Özellikle gündüzleri dışarı çıkmayı sevmeyenler için, elektriği kullanarak geceyi daha fazla aydınlatmanın yolunu arıyor 'Dracula'. Fakat yolculuğunun esas amacı, onu yüzyıllar önce ölümsüzlük ile lanetleyenlerden intikam almak!
Son dönemde izlediğimiz dizi ve filmlerde vampirlerin iyice suyu çıkmış, abidik gubudik süper güçlere sahip olmuşlardı. Bunlara vampir demeye bin şahit isterdi! Sinema TV'de başlayacak 'Dracula' ise vampirlik mesleğinin özüne dönüyor! Diziyle ilgili çıkan eleştiriler olumlu, imdb'den 10 üzerinden 7.5 puan almış.
Sıra dışı, yakışıklı bir 'Dracula' sizleri bekliyor; vaktiniz varsa izleyin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA