Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fahriye Evcen'in kitap alacak parası yok mu?

Sert bir magazin haberi başlığı gibi durdu farkındayım; çok da önemli bir mesele değil aslında!
'Çalıkuşu' dizisinin başrol oyuncusu Fahriye Evcen, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi. Ne mutlu ona; çok güzel bir bölümde okuyor. Tarih zor bir bölüm; Evcen de mezuniyeti seneye sarkıtmamak için sette bile ders çalışıyormuş.
Bunu önceki gün Instagram'da paylaştığı fotoğrafa yazdığı şu mesajdan öğrenmiş bulunmaktayız: "Set, karavan ve sınav... En sevdiğim üçlü... En son sınavım; ondan sonra gelsin mezuniyet..."
Haber, ayrıntıda gizli! Evcen'in okuduklarına daha iyi bakın; orijinal kitapların fotokopisi!
Çoğumuz üniversite yıllarında paramız yetmediği için kitapların fotokopisini çektirirdik. Hatta kırtasiyelerde, kitapların plastik kapaklı fotokopi versiyonları satılırdı.
Evcen'in, orijinal kitap alacak parası yok mu acaba? Ya da arkadaşlarından önemli bölümlerin altının çizildiği fotokopi kitaplarını mı ödünç aldı?
Büyütülecek bir mevzu değil ama Evcen gibi sadece bir diziden bölüm başına 25-30 bin lira kazan bir starın, kitap fotokopisinden ders çalışması enteresan duruyor sadece.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA