Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ersoy'un reyting savaşı

Bülent Ersoy Show', 8 Aralık'ta reytinglerde TOTAL'de 41'inci sıradaydı. 15 Aralık'ta Ersoy'un canlı yayında bayıldığı gece program, TOTAL'de 19'uncu oldu. Ersoy'un çiğ köfte partisi verdiği, çok acayip açıklamalarıyla Twitter'da gündeme oturduğu 22 Aralık gecesinde ise program 12'nci oldu.
Ersoy, canlı yayında bayılıyor, çiğ köfte yiyor, çok acayip laflar ediyor, her türlü atraksiyonu deniyor ama reytinglerde bir türlü beklentileri karşılayamıyor. Evet, 41'inci olduğu haftaya göre reytinglerde bir yükselme var ama 12'ncilik de yetmez; 'Bülent Ersoy Show' pahalı bir prodüksiyon!
Ersoy'un, reyting için neredeyse her şeyi yapmasına rağmen beklentileri karşılayamaması, aslında bir devrin de bittiğinin göstergesi. Duayen kabul edilen eski starların sazlı sözlü şov programlarının devri kapandı artık. Orhan Gencebay, Ersoy ve daha birçok ünlü şarkıcı eskisi kadar izlenmiyor.
Eskiden şov programlarında ünlü sanatçılarla kakara kikiri sohbet edilir, arada bir şarkı patlatılır, izleyiciler oynamaya başlar ve o curcuna eşliğinde reytingler yükselirdi.
Artık ne kadar büyük curcuna koparsa kopsun, hiçbir şarkıcı tek başına reyting kazandırmıyor; reytinglerde başarıyı formatlar belirliyor.
'Bülent Ersoy Show', ünlü sanatçılara endeksli eğlence programları türünün son örneği olacak bence.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA