Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İki maganda için metro eylemi yapmak

Taksim metrosunda iki şehir magandası kardeşten biri, Akbil basmadan turnikenin üzerinden atlamış. Güvenlik görevlisi "Dur kardeşim, ne yapıyorsun?" deyince tartışma çıkmış. Çıkan arbedede güvenlik görevlisi, elindeki metal dedektörle magandalardan birinin kafasını yarmış. Keşke vurmasaydı. Tabii o anki arbede psikolojisi de önemli.

EYLEMCİ SAZAN
Asıl trajikomik olan; güvenlik görevlisine kızanların olaya siyasi boyut katıp İstanbul, Ankara ve İzmir'de metroya ücretsiz binme eylemi yapmaları.
Toplu ulaşımdaki yetersizlik, biletlerin pahalılığı vs.; bu sebeplerden ötürü eylem yap, canımı ye.
Para vermeden metroya girmiş, para vereni enayi yerine koymuş, bir de güvenlikçiye saldırmış magandalar için Twitter'da kampanya düzenleyip eylem yapılır mı yahu?
Yılbaşı günü metrolar tıka basa doluyken iki maganda için yapılan eylem yüzünden izdiham çıktı, insanlar evlerine geç gitti. O maganda, birisinden akbil rica etse, mutlaka yardım eden olurdu. Ama o kendini kurnaz sanıyor! Peki ya eylem yapanlar? Onlar da yılın son sazanları!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA