Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gerçek Spider Man

'The Amazing Spider Man 2' filmini; fazla romantik, esprili ve ergen işi bulanlar oldu. Yahu 'Marvel'ın çizgi roman karakterleri arasında zaten en esprili, en romantik, en ergen kahraman 'Spider Man' değil miydi? Spider Man'in aşk konusunda kafası hep karışıktır. En zor anlarında bile düşmanlarını tiye alır ve sürekli ergen bunalımı yaşar. Hatta görkem ve güç açısından da Spider Man, diğerlerine göre daha zayıf kalır ama çevikliği ve zekasıyla öne geçer.
Çizgi roman uyarlamalarında orijinal esere sadık kalmak önemlidir, 'The Amazing Spider-Man 2', bu açıdan kusursuz. Aksiyon az ama öz olmuş. 'Electro' ile dövüş sahneleri müthiş, bu sahnelerde 3D teknolojisi zirveye ulaşıyor. Romantizm de filme çok yakışmış. Özetle bu film, tam olması gerektiği gibi önce çocuklara ve gençlere sesleniyor. Filmi oğlumla izledim, "Baba yarın yine izleyelim mi?" diye sordu. Serinin daha önceki filmlerini belki 50 kere izlemiştir herhalde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA