Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

48 ayın sultanı geliyor!

Az kaldı; bir ay sonra Dünya Kupası başlıyor... Bu kupa, tarihi boyunca çok yıldız gördü ama uzun zaman sonra ilk kez bu kadar çok yıldızı bir arada izleyeceğiz.
Biz yine Dünya Kupası'nda yokuz; oynadıkları kalitesiz futbola göre dünya standartlarının üstünde para kazanan futbolcularımız bizi yine üzdü.

TRT İYİ HAZIRLANSIN
Mümkünse Abdullah Avcı önümüzdeki ay ekrana çıkmasın da onu görüp o basit gruptan nasıl çıkamadığımızı hatırlamayalım.
TRT de hazırlıklarını iyi yapsın ve az ama öz konuşan genç yorumculara fırsat tanısın. Bazı maçlar iftar saatine denk geliyor ama TRT'nin kanalı çok; bütün maçları naklen yayınlamalılar.
Daha önce bu kupaya ev sahipliği yapan Amerika ve Güney Afrika, futbol ülkeleri değildi; bu yılki ev sahibi Brezilya ise futbolun cenneti.
Yenilenen Maracana Stadı'nın açılış maçına (Brezilya-İspanya Konfederasyon Kupası Finali) gitmiştim. Müthiş bir stat; atmosferi hiçbir yere benzemiyor. 2014 Dünya Kupası'nın futbol ziyafetine dönüşeceğine inanıyorum.
Hele bir de Brezilya ile Arjantin final oynarsa, harika olur. Bu hayat, Dünya Kupası olduğu için de yaşamaya değer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA