Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Güzellik yarışmaları sönük

Son dönemde yapılan güzellik yarışmalarını kazananları hatırlıyor musunuz? Bana biriki isim saydılar; magazin konusunda yazmama rağmen bu isimleri hatırlayamadım.
Eskiden güzellik yarışmaları olay olurdu, kazananlar da anında şöhrete ulaşırdı. Neşe Erberk, Arzum Onan, Pınar Altuğ, Çağla Şıkel, Demet Şener, Tuğçe Kazaz, Azra Akın; hepsi ünlü oldu ve şov dünyasında isim yaptılar. Birinci olamayan Emel Acar, Burcu Esmersoy ve Özlem Yıldız bile şöhreti yakaladı.
Şimdi ise kazananlar kolay kolay bir yere gelemiyor çünkü güzellik yarışmaları önemini kaybetti. Elbette bunda trendlerin değişimi başrol oynuyor. Şimdi şöhret olmanın en etkili ve en kestirme yolu; diziler. 'Survivor' ve 'Popstar' benzeri yarışmalarda istediğin kadar adını duyur, bir dizide patlamadıysan, unutulup gidiyorsun.
Güzellik yarışmalarının ivme kaybetmesine, özel kanallar arasındaki rekabet de neden oldu. Her kanal bir güzellik yarışması düzenleyince, güzellik yarışmalarında doyma noktasına ulaşıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA