Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

5 bin kadın reddetti

Predrag Jovanovic; 34 yaşında ve Sırbistan'da Belgrad'a yakın bir köyde yaşıyor. Predrag, köyünde kadınların çoğunun evli ya da yaşlı olması sebebiyle kendisine bir sevgili bulamadığını ve şansını Facebook'ta denediğini söylüyor.
Ama Predrag asıl hezimeti Facebook'ta yaşamış ve tam 5 bin kadın tarafından reddedilmiş. Sadece 15 kadın geri dönüş yapmış ama onlar da Predrag'ı kibarca reddetmiş.
Sırbistan'da Nezavisne Novine adlı haber sitesine konuşan Predrag; yakışıklı olmadığını ve fazla gülmediği için de kadınları tedirgin ettiğini söylüyor.
Ayrıca, "Kadınlar tarafından sürekli reddedilerek Rekorlar Kitabı'na bile girebilirim ama buna değer" diyor.
Predrag kardeş, sende anladığım kadarıyla laf cambazlığı da yok ama inan bana yalnız değilsin. Senin kadar olmasa da, bu dünya reddedilen erkeklerle dolu.
Belki de dürüstlüğünden kaybediyorsun. Sen de birçokları gibi rol yapmayı, cool profil fotoğrafları çektirmeyi, kendini olduğundan farklı göstermeyi dene. En azından bu yöntem kısa vadede işe yarıyor.
Aslında Facebook yemiş bitirmiş seni Predrag! Dışarıya çık, nefes al ve gerçek hayatta şansını dene.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA