Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türkiye'de hiç güzel kız yok mu?

Dün sosyal medyada şu yorumlar gözüme çarptı: '13 numarayı halı sahaya çağıralım', 'Yarışmayı izleyen kızlarımız kendilerini güzel hissetsinler diye 13 numara yarışmaya dahil edilmiş', '13 numaranın beni okul çıkışı dövmüşlüğü var"…
13 numara Dilan Polat, bu yorumlardan sonra eminim Elidor Miss Turkey 2014'e katıldığına pişman olmuştur. Sosyal medya bu; eleştiriyorlar mı, aşağılıyorlar mı belli değil! Mesela 8 numarayı da Buruno Alves'e benzettiler; çok ayıp ettiler.
Gören de bizi, bir İskandinav ülkesi ya da Venezüela sanacak!

KIZLARIMIZ GÜZELLEŞMEDİ Mİ?

Elbette güzellik anlayışı kişiden kişiye değişir ama Dilan Polat'ın ilk 10'a girmesi enteresandı! Asıl sorun, Amine Gülşe'nin birinci olacağını herkesin tahmin etmesi ve diğer yarışmacıların ona rakip bile olamamasıydı. Güzellik yarışması denince insan ister istemez yolda gördüğü kızdan daha güzelini bekliyor.
Üstelik bu 20 kızımız, 4 bin aday arasından seçildi. Yıllardır Best Model'i düzenleyen Erkan Özerman bile bin adaya ulaşamadığından yakınıp durur.
Miss Turkey güzellik yarışmalarının organizatörü Can Sandıkçıoğlu, başvuru e-postası atan her kızı aday mı seçti acaba?
Rahmetli Özcan Sandıkçıoğlu; Miss Turkey'ye çok önem verip organizasyon döneminde gece gündüz çalışırdı. Seçtiği güzeller, yurt dışından da ödül getirirdi.
4 bin aday ciddi bir rakam. Eğer 4 bin adaydan ilk 20'ye bu kızlarımız kalıyorsa, 'Yeni neslin fiziği iyi, Türk kızları güzelleşti' demeyelim bundan sonra! Ya da siz 'Yarışmanın sponsoru bir şampuan markasıydı; saçı gür ve güzel olanları seçtik' deyin bari de Türk kızlarının gururunu kurtarın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA