Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şebnem Ferah ve midyeci Ahmet abi

İki yıl önce hayatını kaybeden Kemancı Bar'ın sahibi Zeki Ateş için Roxy'de düzenlenen anma konserine Şebnem Ferah da katılmış. Ferah'ın mekan çıkışında koruması Rıza'nın elini tutarken çekilmiş fotoğrafları basına yansıdı. Ünlü rock'çı "Sevgilim değil, korumam Rıza" demiş.
Rıza Bey çevreden gelen tehditlerden ziyade Şebnem Ferah'ı düşmesin diye korur gibiydi, sanatçının elini sıkı sıkı tutuyordu.

PERFORMANSI DÜŞTÜ

Siyah giymesine rağmen Şebnem Ferah'ın fazla kiloları dikkat çekiyordu. Mekana girmeden önce midyeci Ahmet Abi'nin yanına uğraması da zamanlama açısından manidardı.
Fazla kilolar+Ahmet Abi'nin midyeleri yan yana gelince tablo netleşmişti sanki.
Şebnem Ferah "Ahmet Abim bana midyeyi sevdiren insandır.
Başka yerden midye yemem, telefon açtığımda nerede olsam gönderir" demiş.
Ahmet Abi de midye gönderme işini biraz abartmış galiba.
Şebnem Ferah, şarkılarıyla ekol olmuş müthiş bir ses.
Ama o asi rock'çı havasından artık eser yok.
Evet, Şebnem Ferah olgunluk dönemini yaşıyor ama fazla kiloları yüzünden konser performansının düşmesi üzücü.
Elbette besteleri, eşsiz vokali de yeter ama ünlü rock'çının kilo problemi yüzünden oturarak konser veren duayenler kervanına katılması için henüz çok erken. Türk rock müziğinin dinç, zinde Şebnem Ferah'a ihtiyacı var. O da kenara çekilirse bu müzik piyasası hiç çekilmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA