Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'2 bin 500 lira maaş mazotuma yetmez'

Bu açıklama 'Evleneceksen Gel' programında yapıldı. Damat adayının 2 bin 500 lira maaş aldığını duyunca gelin adayı, "2 bin 500 lira maaşla bana bakacağını aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir bayanım, aksesuvarıma çok düşkünüm, yaşam tarzım çok farklı. 2 bin 500 lira maaş benim aracımın mazotuna yetmez" dedi ve sosyal medya yıkıldı.

YILDO GİBİ...
Yaşam tarzı ne kadar farklı acaba? Hani sanatçılar marjinaldi! Günde beş-altı gazete okuyorum, üçüncü sayfalardaki cinayetle sonuçlanan yasak aşkları yaşayan insanlarımız genelde dar gelirli. En çılgın fanteziler, komşuluk ilişkileri hep onlarda. 'Yaşam tarzımıza müdahale var, özgürlüğümüz kısıtlanıyor' söylemleri falan hep hikaye. Halkımız aslında çılgın bir özgürlük yaşıyor!
Youtube'da bir izleyici, gelin adayının açıklamasından yola çıkarak şöyle bir hesap yapmış: "Porsche Panamera Turbo S'i olsa; 2 bin 500 TL ile 4.50 den 555.6 lt yakıt alınabilir. Bu aracın ortalama tüketimi 100 km'de 11 lt civarındadır. O da 5400 km'den fazla yol yapar. Tabii bu tipten 239 bin Euro çıkar mı bilmem. En mantıklısı ya eski bir tır ya da kamyon kullanıyor."
Kargocu da olabilir ya da tarlası var, traktör sürüyordur. Aslında mazot yerine 10 numara yağ kullansa 2 bin 500 lira maaş yeter de artar bile.
Hastasıyım 'sosyal medya yıkıldı' lafının. Bu ülkede 'sosyal medya'yı yıktınız mı sırtınız yere gelmez zaten; siz de bu gelin adayı gibi meşhur olabilirsiniz. Bu arada yapımcı tanıtımın kralını yapar, reytingler yükselir.
Videoyu izlediyseniz gelin adayının Yıldo gibi kaşını gözünü oynattığını fark etmişsinizdir. Büyük ihtimalle ajanstan para alan bir gelin adayıyla karşı karşıyayız. Belki de bir günlüğüne de olsa siyasetle dolu sıkıcı gündemden bizi kurtarıp bol bol espri yaptırdığı için gelin adayımıza teşekkür etmeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA