Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bizim belgeselciler izlesin

4 Mayıs'ta yayınlanacak HBO'un Kurt Cobain belgeseli 'Montage of Heck' ile ilgili çıkan her haber sabırsızlığımızı daha da artırıyor. Cobain'in daha önce hiç dinlemediğimiz 'The Beatles - And I Love Her' cover'ı da belgeselde yer alacakmış. Şarkının bir bölümü YouTube'a düştü Yönetmen Brett Morgen, Cobain'in hiç görülmemiş fotoğraflarına, yüzlerce saatlik yayınlanmamış video ve şarkılarından oluşan kişisel arşivine ulaştığından beri sekiz yıldır bu belgeselle uğraşıyor.
Evet, yanlış duymadınız; sekiz yıl! Belgeselde 12 dakikalık daha önce duyulmamış bir Kurt Cobain şarkısının yer alacağından da bahsediliyor.
Bilmediğimiz başka şarkılar da varmış. Belgeselde, Nirvana'yı kariyerinin ilk günlerinde sadece iki kişiye konser verirken de izleyeceğiz!
Cobain'e dair ezber bozacak birçok açıklama, tarihi belge de yer alacakmış belgeselde.
HBO yaparsa böyle yapar; müthiş bir belgesel bizi bekliyor.
Bizde belgesel denince akla, herkesin bildiği bilgileri tekrar tekrar anlatmak, ağlak şarkılar eşliğinde ağlak ses tonuyla sunum yapmak geliyor. 'Montage of Heck'i bizim belgeselciler iyi izlesin, belgesel nasıl yapılır görsün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA