Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Günaydın etkisi

Leman Sam, Ayşe Arman'a verdiği röportajda Nepal'deki depremden sonra attığı tweet için pişman olduğunu, kastını aştığını söylemiş. Mine Kırıkkanat'ın, kamyoncuları aşağıladıktan sonra işçi dostu olduğunu belirten tweet'ler atmasını da bir pişmanlık belirtisi mi olarak görsek acaba?

EN ÖN SAFTA YER ALDI
"Türk'ten çocuk yapmam" diyen Gonca Vuslateri'nden ise henüz ses seda yok. Sadece kendisinin Amerikalı sevgilisi ortaya çıktı ve beyefendinin kim olduğunu öğrenmiş olduk, vatana millete hayırlı olsun.
Geçtiğimiz hafta en çok Leman Sam, Gonca Vuslateri ve Mine Kırıkkanat konuşuldu. Polemikler gazetelerin birinci sayfasına kadar taşındı.
Köşe yazarları tartışmaya dahil oldu.
Tüm bu tartışmalarda GÜNAYDIN, en ön safta yer aldı. Sosyal medyada unutulup gidecek tweet'lerden kamuoyunu haberdar etti. SABAH Ankara bürodan Aykut Gören'in, Kırıkkanat'ın aşağıladığı kişiyi Ankara'daki kamyoncular garajında bulması çok başarılı bir işti.
Adı Cevat Koç olan 48 yaşında kamyoncunun Karl Marx'ın 'Das Kapital'inden Mevlana'nın eserlerine kadar birçok kitabı okuyan bir kitap kurdu çıkması haftanın en bomba haberlerinden biriydi.
Magazin medyası artık edebiyattan işçi haklarına kadar daha geniş bir çerçevede hayata bakıyor. Hayat tarzları, hayvan hakları gibi birçok alanda haberler çıkıyor. GÜNAYDIN'ın bu noktada magazin basınında öncü olması, bu ekte çalışanları ayrıca mutlu ediyor.
Bu arada GÜNAYDIN, haftanın flaş haberlerinden Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu'nun tekrar bir araya gelmesini de bir hafta önceden duyurdu. GÜNAYDIN'ı izlemeye devam edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA