Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mutlu eden dizi

'Mutlu Ol Yeter' dizisi için beklenti büyüktü. Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan ve Aslı Enver gibi yetenekli genç oyuncularla yola çıkılmıştı. Ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün senaryo ekibinde yer alması, genç izleyicileri heyecanlandırmıştı.
Dizi şu ana kadar beklentileri karşılamış gibi görünüyor.
Tam 'Leyla ile Mecnun' kafasında müthiş komik, bazen hüzünlendiren, şaşırtan bir iş var ortada. Sosyal medyadaki yorumlara bakıyorum; özellikle gençler dizinin tiryakisi olmuş.
Ali Atay müthiş oynuyor, esprili diyalogları daha üst seviyeye çıkarıyor. Ertan Saban, 'Babür' karakteriyle fenomen oldu desek yeridir. Tek tek yazmaya gerek yok; oyuncuların performansı iyi.
Dizi zekice göndermeleriyle de dikkat çekiyor.
Dizide çalan şarkılar bile özenle seçilmiş. 'Mutlu Ol Yeter' tarzı dizilerde reyting'e de çok takılmamak gerek. 'Mutlu Ol Yeter'; AB izleyici kitlesini kendisine bağlayan, özellikle zor beğenen genç ve okumuş kitlede bağımlılık yaratan bir dizi. 'Mutlu Ol Yeter' hem çok komik, hem de tam bir prestij dizisi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA