Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gaza gelme Türkiye

İzlanda maçından sonra yapılan yorumlara bakıyorum da, futbol yorumcuları yine gaza geldi. Onlardan daha rasyonel açıklamalar bekliyor insan. 'Biz Avrupa şampiyonu oluruz' yorumları bile yapılmaya başlandı.
Evet, Türk Milli Takımı'nın sağı solu belli olmuyor, elemeleri zar zor geçip dünya üçüncüsü oluyoruz ya da Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynuyoruz ama sonra birden dibe çöküyoruz. Çok değil, daha iki ay önce Türk futbolunun bittiği, şerefli yenilgiler dönemine dönüldüğü, futbolcuların vasat olduğu ve başarının hayal olduğu yorumları yapılıyordu. Şimdi yine hayaller dünyasına yelken açtık. Evet, hayal etmek de güzel ama Türkiye'nin Çekoslovakya ve İzlanda maçlarını iyi oynamadan kazandığını itiraf edelim. Derdim bu mutluluğa limon sıkmak değil; ne zaman havaya girsek, hemen gazımızı alıyorlar. Haddimizi bilerek, son maçlardaki gibi stratejik, temkinli, defansif oynamamız lazım. Elde ettiğimiz bütün başarılar da biz hep rakip takımın oyununu bozan, kaos futbolu oynuyorduk. Evet, şampiyon da olabiliriz ama Fransa'ya havaya girmeden gidersek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA