Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Twitter=Türkiye değil

Seçimin bir kaybedeni de Twitter oldu. Twitter'da yazılanlara baktığınızda ülke batmış, ekonomik kriz zirve yapmış, iç savaş çıkmış sanıyorsunuz.
Ancak Twitter'da yapılan siyaset, anketler, seçim yorumları vs. hepsi boş çıktı. Türkiye'yi Twitter üzerinden anlamaya çalışanlar fena halde çuvalladı.
Twitter=Türkiye değil.
Twitter ne kadar gerçek, o da tartışılır.
Twitter sanal bir dünya. Bu sanal dünyada insanlar kendilerini oldukları gibi değil olmak istedikleri gibi yansıtıyorlar. Türkiye'yi de olmasını istedikleri gibi yansıttılar ama gerçekler sanal dünyadan çok farklı.
Bu sanal dünyada bir de milyonlarca sahte hesap var.
Bu sahte hesapların çoğu da Türkiye'de.
Bu sahte hesaplardan yapılan manipülasyona sadece Twitter bağımlısı olanlar kandı, halk seçimini Twitter'ı dikkate almadan yaptı.
Paralel örgütün Twitter üzerinden yaptığı manipülasyon da sonuç vermedi. Halk yerine, Fuat Avni'nin yazdıklarına kulak veren siyasetçiler kaybetti.
Siyaseti sosyal medya üzerinden yapanlar büyük bir taktik hataya da imza attılar. Siyaset sahada yapılır, sanal âlemde değil! Özetle Cihangir'de latte'sini yudumlayıp Twitter'dan 'sözde' muhalefet yapanlar, halk duvarına tosladılar.
Türkiye; Cihangir, Nişantaşı değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA