Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dövecek adam bulan uygulama

İsmi ve arayüzüyle sevgili bulma uygulaması Tinder'ı andıran Rumblr adlı yeni bir uygulamanın beta versiyonu önümüzdeki günlerde internette arz-ı endam edecek. Rumblr'ın Tinder'dan farkı sevgili yerine dövecek adam bulmanıza yardımcı olması. Yanlış okumadınız; Rumblr, Tinder'ın 'Fight Club' (Dövüş Kulübü) versiyonu oluyor. Bu uygulamaya sadece kavga edecek insanlar giriş yapıyor ve fotoğraflarını koyup kilo ve boy bilgilerini yazıp kavga edecek birilerini arıyorlar.
Bu uygulamada, gözünüze kestirdiğiniz, 'Ben bu adamı döverim' dediğiniz kişiyle sohbet de ediyorsunuz.
Rumblr elbette bundan sonrasına karışmıyor, hiçbir mesuliyet kabul etmiyor ve size sadece rakibinizle kavga edeceğiniz yeri ayarlamak kalıyor.
Şu an sadece web uygulaması olarak çalışan Rumblr'ın mobil platformlara gelip gelmeyeceği ise meçhul. Zaten Apple da zararlı içeriği yüzünden bu uygulamayı Apple Store'da satmayı reddetti.
Ancak Rumblr medyada çıkan haberlerle epeyce bir gündeme geldi, ileride ne olur bilinmez! Kavga edecek uygun biri bulmak için web uygulaması! Daha neler göreceğiz acaba...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA