Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuksuz Süper Lig

İspanya Futbol Federasyonu ve UNICEF, güzel bir işbirliği yapıp yine çocukların kalbini kazandı. Çocuklardan, gol sonrası sevinçlerini videoya çekip göndermeleri istenmiş. Bu duyuru, LaLiga yıldızlarının video mesajlarıyla yapılmış. Ve gelen binlerce videodan en güzelleri, en ilginçleri seçilmiş. Şimdi LaLiga maçlarında futbolcular gol attıklarında, çocukların gönderdiği videolardaki gol sevinçlerini taklit ediyorlar. Gol sevinçleri taklit edilen çocuklar kim bilir ne kadar çok sevinmiştir. Zaten o çocuklar Messi'yi, Neymar'ı, Ronaldo'yu oynadıkları her maçta taklit etmiyorlar mı?
Bizde, çocukların futbolcuların elini tutup sahaya çıkarılmalarından başka özel bir etkinlik yapıldığını hatırlıyor musunuz? Süper Lig maçlarında tribünlerde çocukları görüyor musunuz? Futbol çok büyük bir eğlence pazarı ve bu pazarın en büyük alıcısı aslında çocuklar. Çocukken futbola olan tutkunuzu şimdiyle karşılaştırın yeter! Türkiye Futbol Federasyonu ve Digitürk, çocukları futbolun daha çok içine sokacak etkinlikler yapmalı. Çocukların olduğu her yer çiçek açar, küfür ve şiddet azalır, aileler daha çok maça gider.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA