Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Antalyaspor Başkanı çok mutlu

Antalya EXPO 2016 Fuar Alanı'ndaki çalışmaları incelemek üzere Antalya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve dünyaca ünlü futbolcu Samuel Eto'o da karşılamış.
Eto'o, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a imzalı formasını hediye etmiş.

ETO'O ETKİSİ
Futbola olan sevgisiyle tanınan Cumhurbaşkanımızı Mesut Özil, Arda Turan başta olmak üzere birçok yıldız futbolcu ziyaret ediyor, ortaya güzel sohbetler, samimi fotoğraflar çıkıyor. Tarihimizde futbolla yakından ilgilenen birçok siyasi lider oldu ama Erdoğan kadar futbolcular tarafından sevilen, sık sık ziyaret edilen bir lider yok.
Fotoğrafta ilgimi çeken, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer oldu. Gencer'in son dönemde hem siyaset, hem de dünya futbolunun önemli isimleriyle bir arada çekilmiş fotoğrafları basında yer alıyor.
En son Gencer, Eto'o ile birlikte FIFA Ballon d'Or Ödül törenine katılmıştı.
Bu törenden de Gencer'in mutlu pozları basına yansımıştı.
FIFA Ballon d'Or öyle herkesin kolay kolay katılabileceği bir tören değil. Törende sahneye çıkan Eto'o'nun, Gencer'in davet edilmesinde etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Gencer, Eto'o'yu transfer ederek belki de spor yöneticiliği kariyerinin en popüler, en önemli hamlesini yaptı. Eto'o attığı gollerle hem Süper Lig'de transfer rekoru kıran yıldızları geride bıraktı, hem de saygın ve sempatik kişiliğiyle Antalyaspor ve başkanını daha popüler yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA