Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuklara karne hediyesi

Sömestir tatilinde gün boyu çocukları oyalamak da zor. Hele çalışan annelerin işi daha da zor. Eskiye göre çocuklar için artık daha çok tiyatro, gösteri var.
AVM'lerin çocuk parklarında daha çok alternatifler bulunuyor. Ancak eğlenceli, kaliteli bir çocuk filminin yerini hiçbir şey tutmuyor.
Geçenlerde benim çocukları 'Karlar Kralı Norm' (Norm of the North) filmine götürdüm, acayip eğlendiler. Filmde, kendi halinde yaşayan kutup ayısı 'Norm'un, yaşam alanına lüks bir otel yapmaya kalkan çılgın bir işadamına karşı verdiği eğlenceli mücadele anlatılıyor. 'Norm'; eğlence düşkünü bir kutup ayısı ve onun üç kemirgen arkadaşı var. Bu dörtlü, New York'a kadar uzanan bir maceraya yelken açıyorlar. 'Karlar Kralı Norm' müthiş eğlenceli, heyecanlı bir film. Yer yer 'Buz Devri'ni de hatırlatıyor. Bir yetişkin olarak beni en çok verdiği çevreci mesajlar mutlu etti.
Yurt dışında da büyük ilgi gören 'Karlar Kralı Norm', çocuklar için güzel bir karne hediyesi olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA