Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Destina öldü en çok Survivor izlendi

Destina Peri Parlak, bu fotoğrafı Ankara'daki terör saldırısından önce çekmişti. Bir de Destina'nın patlama sonrası fotoğrafı var.
O fotoğraf keşke hiç sosyal medyada paylaşılmasaydı; parçalanmış bir kız yerde yatıyordu. Annesi hamileyken yaşamını yitiren babasını tanımadan büyüyen 16 yaşındaki Destina Peri Parlak'ın en büyük hayali iyi bir üniversiteye girmekti.
Destina; 10'uncu sınıf öğrencisiydi, üniversiteye hazırlanıyordu, annesiyle yaşama tutunmuştu. Destina'nın hayalleri vardı, o hayalleri hain bir bombayla çaldılar. O durakta Destina'nın yerine sen, ben, çocuklarımız ya da bir sevdiğimiz insan da olabilirdi.

KAÇ CAN GİDECEK?
Destina niçin öldü? Ana dilde eğitim hakkı için mi? Demokrasi, barış için mi? Özyönetim palavraları için mi? IŞİD, PKK ve diğerleri için Destina bir şey ifade ediyor mu? Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenler daha kaç masumun canını alacak? Hangi ideoloji, hangi düşünce, hangi özgürlük savaşı; Destina'nın ve o patlamada ölen diğer vatandaşlarımızın hayatından daha büyük ve önemli olabilir?
Ateş sadece düştüğü yeri yakıyor, bombanın patladığı gece ekranda yine en çok 'Survivor' izleniyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA