Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

PKK, HDP sempatizanları sus pus

Ankara katliamını düzenleyen Seher Çağla Demir, daha önce PKK üyesi olduğu gerekçesiyle yargılanmış.
Demir'in o dönem avukatlığını HDP'li Hüseyin Boğatekin yapmış.
Demir ayrıca Kobani'de PYD'den eğitim almış.
HDP'ye oy veren, oy isteyen sanatçılar, kofti solcular, elitler, sözde hümanistler, sosyal medya fenomenleri şimdi sus pus! Şehitler için hiçbir açıklama yapmayan ama HDP'nin camı kırılınca, şoförü tartaklanınca ortalığı ayağa kaldıran Beren Saat gibi oyuncuları eleştirdiğimizde bizi yargısız infazla suçlayan gazeteciler şimdi ne düşünüyorlar acaba?
Ya da çok değil, bir ay önce HDP'liler, yine Ankara'da intihar saldırısını gerçekleştiren Abdulbaki Sömer'in evine taziye ziyaretinde bulunduğunda ne düşündüler?
Kobani'ye destek isteyen, PYD'yi savunarak teröre destek çıkan sanatçılar, gazeteciler, akademisyenler vs.; Seher Çağla Demir'in Kobani'de eğitim aldığını öğrendiklerinde ne hissetiler?
Cizre'de asayişi sağlamak için operasyon yapan ve birçok şehit veren güvenlik güçleri için 'Katil devlet' diye tweet atanlar; bakın PKK, IŞİD gibi katliam yapıyor. 'Katil PKK' bile diyemiyorsunuz, bu utanç size yeter!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA