Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Meryem Uzerli 2.5 milyon lirayı hak ediyor mu?

Şimdiye kadar reklam kampanyasında Tolga Çevik'le çalışan Hopi markasının yeni yüzü Meryem Uzerli olmuş. Uzerli, Haziran ayında çekilecek Hopi reklam filmi için 2.5 milyon liraya anlaşmış. Reklam filminde ünlü oyuncuya, en son 'Boynu Bükükler' dizisiyle ekrana gelen Ünal Yeter eşlik edecekmiş. Hayırlı uğurlu olsun, Allah daha çok kazandırsın ama bu rakam doğru mu çok merak ediyorum. Yoksa reklam öncesi, reklam mı yapılıyor? Reklamverenler; Uzerli'yi seviyor, reklamlarda bol bol oynatıyorlar ama istedikleri geri dönüşü alıyorlar mı çok merak ediyorum. Uzerli'nin, hem 'Muhteşem Yüzyıl'dan, hem de sevgilisinden ayrılışı, tükenmişlik sendromu vs. çok konuşuldu, hep gündemde kaldı. Lakin magazin haberleriyle gündemde olan bir oyuncuyu reklamlarda oynatmak ne kadar doğru acaba? Elbette reklamın kendisi, senaryosu, sloganın hedef kitleye ulaşması vs.; bu faktörler reklamın başarısında oyuncudan da önce gelir.
Eğer Uzerli, magazinde çok haber oluyor diye oynatılıyorsa, ünlü oyuncunun son işlerinin fiyaskoyla sonuçlandığını da hatırlamakta fayda var. Uzerli'nin çok konuşulan, çok gündemde olan dizisi 'Gecenin Kraliçesi'nin reytingleri düşük geldiği için yayından kaldırılacağı açıklandı.
Ünlü oyuncunun başrolde olduğu 'Annemin Yarası'nın gişesi de beklentilerin çok altında kaldı. Özetle; sadece popüler olmak yetmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA