Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Prince çok çalışmaktan mı öldü?

Otopsisinden intihar etmediği anlaşılan Prince'in ölüm nedeni hâlâ belirsizliğini korurken, ünlü şarkıcının kız kardeşi Maurice Phillips'ten ilginç bir açıklama geldi:
"Geçen hafta onunla beraberdim.
154 saat uyumadan çalıştığını söyledi." Minneapolis'teki plak mağazasında çalışan ve Prince'i ölmeden kısa bir süre önce gördüğünü belirten Max Timander de onun çok soluk ve yorgun olduğunu söylemiş.
Prince'in son günleriyle ilgili eldeki tek gerçek veriler bu açıklamalar. Yoksa Prince çok çalıştığı için mi hayata veda etti?
Michael Jackson da ölümünden kısa bir süre önce vereceği konser için çok yoğun çalışıyordu ve ayakta kalmak için aldığı ilaçlar onu ölüme götürmüştü.
David Bowie'nin öldüğünde kanser olduğunu öğrenmiştik.
Bowie, son ana kadar 'Blackstar' albümü için çalışmış ve bu albüm piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra hayata veda etmişti. İşte efsane böyle olunuyor; Prince, Michael Jackson, David Bowie, son anlarına kadar sanat için yaşadılar.
Bizde ise gençlik döneminde birkaç iyi albüm yapan şarkıcılar önce ünlü, sonra da yıllar içerisinde efsane mertebesine ulaşıyorlar.
Ve sonra üretmeden yan gelip yatıyorlar. Bizdeki kadar kolay 'efsane' olunan bir ülke yok galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA