Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarkan’ın muhafazakar aileden kız alması

Tarkan, geçtiğimiz hafta Pınar Dilek ile nikah kıymıştı. Gizli kıyılan nikahın ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Bu karede, Şanlıurfalı bir ailenin kızı olan Pınar Dilek'in yanındakilerin, babası Ali Dilek ile eşi olduğu iddia ediliyor.
Tarkan'ın kayınpederinin, muhafazakar bir aile reisi olduğu tahmin ediliyor! Aslında ortada çok güzel bir popüler kültür yazısı malzemesi var. Tarkan'ın muhafazakar aileden kız alması, üzerine konuşulmaya değer ama medyaya yansıyan fazla sağlıklı bilgi yok. Ali Dilek'in yanındaki başörtülü hanım eşi mi, değil mi o bile belli değil.
Magazin basını; Tarkan'ın evliliğinde nal topladı, hiç özel haber yapılmadı. Daha da kötüsü nikah haberi atlandı. Tarkan'ın yardımcılarının basına servis ettiği bilgi ve fotoğraflar sayesinde, Türkiye'nin en büyük yıldızının evlendiğinden haberdar olduk.
Bu fotoğraf da yine nikaha katılanlarından birisi tarafından çekilmiş. Magazin basınının Tarkan'ın evliliğinde çuvallaması; havuz sisteminin rekabeti öldürmesi ve muhabirleri refleksiz bırakmasının sonucudur.
Bu arada Tarkan'ın muhafazakar aileden bir kızla evlenmesine 'Laikler bir kez daha yıkıldı' yorumu yapıldı. Muhafazakar laik yok mu yahu bu ülkede? Ayrıca Beyaz Türk'ü, muhafazakarı, Kemalist'i, Kürdü, Lazı vs. kız alıp vermiyor muyuz birbirimizden? Tarkan'ın muhafazakar bir ailenin kızıyla evlenmesini anormal gösterip bu mozaiği yıkmanın alemi yok! Tarkan'dan üç çocuk isteyenler var. Tarkan, hali vakti yerinde, sevecen, sağduyulu vs. tam baba olacak bir insan. Tarkan üç çocuk yapmayacak da kim yapacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA