Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bir FETÖ'cü NBA yıldızının anatomisi

NBA'de oynayan Enes Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi eleştirdiği için Milli Takım'a çağrılmadığını ima eden tweet'ler yazıp koç Ergin Ataman'a 'Korkak aciz' diye sataşmış.
Mevzuyu bilmeyen Cihangir solcuları ile Twitter muhalifleri de Ataman'ı haksız bulmuş. Ataman, Kanter için "İyi basketbolcu olmuşsun ama adam olamamışsın" diyerek gerekli cevabı verdi aslında ama bilmeyenler için özet geçelim:

AHLAKLI BİRİ DEĞİL
Enes Kanter, ilk kazığı Fenerbahçe'ye attı. Sözleşmesi olmasına rağmen ABD'ye gidip Kentucky Üniversitesi'nde amatör öğrencisporcu statüsüyle oynamak istedi. Fenerbahçe dava açtı, kazandı ve Kanter bir süre basketbol oynayamadı.
Kanter, NBA'de oynamaya başlayınca iki kez Avrupa Şampiyonası ve bir kez de Dünya Şampiyonası için Milli Takım'a davet edildi ama ünlü basketbolcu, sudan bahaneler ve sakatlığını öne sürerek katılmadı.
Kanter, Milli Takım'ın Yunanistan'a yenilerek turnuvaya veda ettiği maç sonrası alaycı şekilde 'Ha ha ha' tweet'i atmış ve büyük tepki toplamıştı.
Ergin Ataman, Milli Takım koçu olduğunda Enes Kanter'i kazanmak için çok uğraştı. Yaşanan tatsızlıklara rağmen yeni bir sayfa açmak istedi. İki kez görüşme talep etmesine rağmen Kanter onunla görüşmedi. Daha sonra takıma geleceği mesajını yolladı. Ataman da Kanter'in oynayacağına inanıp ona göre bir kadro kurdu ama Kanter dizinden ameliyat olacağını belirtip yine Ataman'ı yüz üstü bıraktı.
Sürekli Milli Takım'la dalga geçen, arıza çıkaran Kanter'i diğer oyuncuları da istemeyince; Ataman, ekip ruhunu düşünerek bir daha Kanter'i çağırmadı.
Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı'yla ilgili sürekli hoş olmayan siyasi tweet'ler atması; Kanter'in Milli Takım'da görev almak gibi bir niyetinin olmadığını gösteriyor aslında.
Kanter şimdi de siyasi fikirlerinden dolayı Ataman'ın kendisini çağırmadığını belirterek mağdur edebiyatı yapıyor.
Atatürk boşuna "Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını severim" dememiş.
Kanter çevik ama ne zeki, ne de ahlaklı.
Kanter kendi isteğiyle Fetöcü basketbolcu damgasını yedi. Fetöcü örgütün bu ülkeye yaptığı kötülüklerden biri de; Kanter gibi bir yeteneğin milli forma giymesine engel olmasıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA