Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Başka bir törende bunu göremezsiniz!

Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) geleneksel olarak verdiği Altın Objektif MGD Ödülleri, dün akşam 22'nci kez sahiplerini buldu. Törende dikkatimi çeken şeylerden biri; sanatçıların yoğun katılımıydı. Ajda Pekkan, Muazzez Ersoy, Gülben Ergen, Nevra Serezli, Zara, Menderes Samancılar, Oktay Kaynarca, Murat Yıldırım, Volkan Konak, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Barış Arduç vs., katılan yıldızları saymakla bitmez. Türkiye'de bu kadar ünlüyü aynı gece bir araya getirecek başka bir tören yok diye tahmin ediyorum.
Törende asıl dikkatimi çeken ise ödül almamasına rağmen birçok saygın sanatçının geceye katılmasıydı. Türkiye'de genelde ödül almayan geceye katılmıyor ama bu MGD için geçerli değil.

MAGAZİN KARDEŞLİĞİ
Töreni Mehmet Ali Erbil ve Elif Özkul birlikte sundu. Erbil yine formundaydı, sahnede yaşanan bazı organizasyon eksikliklerini, kendine has esprili sunumuyla anında kapatmayı bildi.
Gecenin esprisi de Erbil'den geldi.
'Kiralık Aşk' dizisindeki performansı ile MGD Jüri Özel Ödülü'nü alan Nergis Kumbasar, "Eski eşimin sunduğu törende ödül alıyorum. Ne kadar ilginç bir gece" dedi. Erbil'in de "Kendisi eski karılarımdan birisi" demesiyle birlikte salon kahkahaya boğuldu. Türkiye'de gerçek şovmen denince birkaç isim akla geliyor, onlardan biri de Erbil bence.
İlyas Tetik Orkestrası eşliğinde Belkıs Özener ve Ferda Anıl Yarkın'ın yanı sıra Muazzez Ersoy da, canlı performansıyla davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Ersoy, özellikle seslendirdiği Zeki Müren şarkılarıyla konukları mest etti. Onur Ödülü alan Burhan Bayar, Necla Uygur, Nevra Serezli ve Menderes Samancılar'ın konuşmaları ise izleyenleri duygulandırdı.
Gülben Ergen ödül konuşmasında, zaman zaman magazin gazetecileriyle ünlüler arasında sorunlar yaşansa da aynı geminin yolcuları olduğumuzdan bahsediyordu. Son dönemde magazin basınıyla sorun yaşayan Rıza Kocaoğlu, Erkan Petekkaya, Oktay Kaynarca, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in törene gelmesi de Ergen'in tespitini doğrular nitelikteydi.
Bir yıl boyunca bazen birbirlerini yalanlayan, tehdit eden, kızan, hatta kavga eden ünlüler ile magazinciler; her yıl Altın Objektif Objektif MGD Ödülleri'nde bir araya geliyor. Küsler barışıyor, kavga edenler birlikte eğleniyor. Başka hiçbir ödül töreninde böyle bir manzara göremezsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA