Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz Yıldırım protesto mu ediliyor?

Almanya'da Bundesliga'yı ikinci bitiren Borussia Dortmund'un 55 bin kişilik kombine biletlerinin 54 bin 916'sı yenilendi. Kalan 84 kişilik boş koltuklara ise 45 bin taraftar talip oldu. Böyle bir taraftar desteğin varsa sırtın yere gelmez! Bizim lig ikincisi Fenerbahçe'nin 6 Haziran'dan itibaren başlayan eski hak sahiplerinin kombinelerini yenileme süreci önceki gün sona erdi. Geçen sezon 40 bine yakın kombine alan Sarı-Lacivertliler'den önceki gün itibariyle sadece bin 500 tanesi kombinesini yeniledi. Ligde ve Avrupa Kupaları'nda üst üste yaşanan hayal kırıklıkları, UEFA ile yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe yönetiminin artık eskisi gibi yıldız oyuncu transferi yapamayacak olması, Robin van Persie ve Luis Nani gibi yıldızların elden çıkarılma ihtimali ve mevcut kadro yapısıyla Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimalinin düşük olması; kombine yenilemelerini düşük tutmuş olabilir.

BÜYÜK FİYASKO!
Elbette yeni transferler ve ligin başlamasına yakın kombine satışlarında bir artış olacaktır ama geçtiğimiz sezondan sadece bin 500 yenilemenin olması büyük bir fiyasko! Çevremden birçok insanın kombine yenilemeyeceğini duyuyordum ama rakamın bu kadar düşük olacağını kimse tahmin etmiyordu. Fenerbahçe taraftarı kolay kolay takımına küsmez ama bin 500 yenilemenin bir açıklaması olmalı. Yoksa Fenerbahçe taraftarı büyük başarısızlıklarına rağmen "Beni kızdırmayın, 10 yıl daha gitmem" diyen Aziz Yıldırım'ı kızdırmak mı istiyor? Yoksa ortada sessiz bir protesto mu var? Bu protesto, Lig TV aboneliklerine de sıçrar mı? Şu an için tüm bu varsayımlar komplo teorisi ama Yıldırım'ın en çok korktuğu şey de taraftar protestosu olur herhalde!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA