Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gökhan Töre akıllanmadı

Bir arkadaşıyla birlikte Bodrum'da tatil yapan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, önceki gece Türkbükü'nde eğlendikten sonra kavga çıkardı. Geç saatlerde bir mekandan çıkarken otoparkta fotoğrafını çekmek isteyen bir kişiyle tartışan Töre, küfürler savurdu. Ardından ünlü futbolcu ile küfür ettiği kişi arasında itiş kakış yaşandı. Töre'nin saldırdığı kişi, belindeki silahı çıkarınca ortalık karıştı. Çevredekiler, silahına sarılan kişiyi güçlükle durdurdu. Daha önce de İstanbul'da bir gece kulübünde kavga eden ve silahla yaralanan Töre, bu kez benzer bir olaydan kıl payı kurtuldu.

MİLLİ TAKIM DA ETKİLENDİ
Ünlü bir futbolcunun gece âlemlere akıp kavgaya karışması, klasik bir magazin haberi gibi duruyor değil mi?
Hayır, değil. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da ilgilendiriyor bu haber.
Barda çıkan bir tartışma yüzünden Töre; yanına aldığı silahlı bir arkadaşıyla birlikte Milli Takım'ın kaldığı otelde Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nun odalarına zorla girmiş ve Ömer'i tehdit etmişti. Bunun üzerine de Ömer ile Hakan, Gökhan Töre olduğu sürece Milli Takım'a gelmeyeceklerini açıklamışlardı. Terim de zor bir tercihte bulunup Töre'yi takıma çağırmıştı. Daha sonra Çalhanoğlu ikna edilmiş ama Toprak kararından vazgeçmemişti. Toprak'ın Terim'le Almanya'da görüşmeyi reddetmesi hataydı, olay bir şekilde tatlıya bağlanabilirdi ama olmadı. Toprak'ın, odasını basan Töre ile aynı takımda oynamayı istememesi en doğal hakkıydı.
Terim, Töre'yi kadroya almayarak cezalandırsaydı Toprak defansın değişmez adamı olarak Milli Takım'da oynamaya devam ediyor, Mehmet Topal da stoper eksikliği yüzünden Toprak'ın yerinde oynamak zorunda kalmayacaktı.
Ve belki de Milli Takım, Euro 2016'da yoluna devam ediyor olacaktı.
Elbette ihtimaller üzerine yorum yapmak doğru değil, belki Toprak'ın yer aldığı Milli Takım sıfır çekecekti. Ancak Töre'nin hırçınlıklarıyla, Terim'i zor durumda bıraktığı ve Milli Takım'ın kaderini etkilediği ortada. En kötüsü de Töre'nin, yaşadıklarından hiç ders almaması, taşkınlıklarına devam etmesi. Peki, Terim;
Ömer Toprak-Gökhan Töre krizinde verdiği karardan pişman mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA