Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kamudaki PKK’lılar ne olacak?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası, birçok kamu kurum ve kuruluşunda yürütülen çalışmalar kapsamında düne kadar 45 bin 484 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı. Sayı artacak gibi görünüyor.
Bu temizlikten sonra FETÖ'cülerin yerine kimlerin geçeceği de önemli. Yine sızma olabilir çünkü FETÖ'nün uyuyan hücreleri var. Türkiye'nin diğer belası PKK'dan da bu kadrolara sızma olabilir, çok dikkatli olunmalı.
PKK'nın bazı devlet kurumlarında kadrolaştığı, üniversitelerde, okullarda ve hastanelerde birçok PKK üyesi ve sempatizanının olduğu biliniyor. PKK'nın market zincirleri olduğundan bile bahsediliyor.
Örgüte özel sektörden de büyük bir para akışı var.
Kamudaki FETÖ temizliği bittikten sonra PKK için de bir temizlik operasyonu yapılmalı.
Sadece PKK değil; bir yandan teröre destek verip diğer yandan devlet kurumlarında bu ülkenin ekmeğini yiyen doktordan öğretmene kim varsa tespit edilmeli ve görevinden uzaklaştırılmalı.
Bu büyük bir savaş ve yabancı ülkelerden büyük destek görüyorlar. Fakat bu savaşı kazanırsak, FETÖ ve PKK'dan temizlenmiş bir Türkiye'yi kimse tutamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA