Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Periscope’ta canlı kaza

İstanbul-Şile yolunda Enes G. ve Berkay Y. adlı iki genç, son model otomobille yaptıkları gezintiyi Periscope'tan canlı yayınlarken kaza geçirdi.
Kaza öncesi yanlarına yanaşan araçtakilerle sohbet eden gençler, "İsteğine göre 300 km hızla, ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler. Yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, kamyonu sollarken karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç da hurdaya döndü. Yaralanan gençlerden Enes G.'nin durumu ağır, diğer araçta ise ünlü tiyatrocu Mustafa Alabora vardı. Alabora'nın tedavisi devam ediyor. Karşıdan gelen araçta sen, ben, yakınlarımız, herkes olabilirdi. Umarım bu kaza ölümle sonuçlanmaz, herkese acil şifalar.
Baba parasıyla alınmış spor arabayla hız yap, tehlikeli bir şekilde araç kullanırken Periscope'tan poz ver, hem kendinin, hem de başkalarının hayatını riske at. Böyle sorumsuz insanlar yüzünden her yıl yüzlerce insan hayatını kaybediyor.
Hızlı araba kullanıp makas atarken başkalarının hayatını riske atanların sosyal medyada paylaştıkları görüntüler delil kabul edilmeli. Böyle binlerce video var ve polis, o videolardan suçlulara çok kolay ulaşabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA