Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aptalı oynuyor ama mesajlarda tilki kadar Zeki

Ünlü komedyen Atalay Demirci'nin resmi Twitter hesabı, Ay-Yıldız Team adlı hacker grubu tarafından ele geçirildi. 15 Temmuz'dan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine katılan ve darbe girişimini lanetleyen bir konuşma yapan Demirci'nin, FETÖ yanlısı paylaşımlarıyla tepki çeken basketbolcu Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medya üzerinden yaptığı konuşmalar yayınlandı.
Özel hayatın gizliliğine saygı duyduğum için bu mesajları paylaşmayacağım. Ancak internette okuduğumuz Twitter mesajları doğruysa, Atalay Demirci'nin çift taraflı oynadığı, gizli bir FETÖ'cü olduğu ve daha da kötüsü, büyük bir ikiyüzlü olduğu ortaya çıkar. Meydanlarda FETÖ'yü lanetleyen Demirci'nin, Twitter'da DM üzerinden (direkt mesaj) Kanter ve Şükür'e FETÖ yanlısı mesajlar yazması ibretlik bir durum aslında.
Öte yandan Demirci, yaptığı basın açıklamasında hack'lendiğini doğruluyor fakat internet medyasına yansıyan mesajları yalanlamıyor, bu konuda hiçbir şey söylemiyor. Demirci, "Kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum" diyor ama Kanter ile darbe girişiminin ardından 29 Temmuz'da mesajlaşıyor. Kanter'e, tedbir amaçlı Twitter'dan kendisini takip etmeyi bıraktığını yazıyor. Eğer o mesajın tarihi doğruysa, Demirci'nin yaptığı şey; en kibar tabirle ikiyüzlülük.
Demirci'nin basın açıklamasında şöyle bir ifade var: '15 Temmuz gecesi Fethullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir.'
'Herkes' ne demek? Milyonlarca insan, Gülen Cemaati'nin ne olduğunu darbe girişiminden yıllar önce gayet iyi biliyordu zaten. Demirci'nin daha önce de Gülen Cemaati ile arasının iyi olduğuna dair haberler ve fotoğraflar çıkmıştı. Twitter'dan Şükür ve Kanter'e attığı duygu yüklü mesajlar da FETÖ'ye olan bağlılığının göstergesi olabilir.
Demirci, basın açıklamasında duygu sömürüsü yapıp aptalı oynamaya çalışıyor ama yazdığı mesajlarda bir tilki kadar zeki! Atalay Demirci; ikiyüzlüsün, bari insanları aptal yerine koyma!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA