Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘7-0 oldu, PKK şov yapıyor’ diye yazdı...

2 Ağustos'ta Bingöl'de PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu yedi polisin şehit edildiği gün, sosyal medyada '7-0 oldu. İnanılmaz bir gece. PKK şov yapıyor' diye paylaşımlarda bulunan U. Ç. adlı kişi tutuklanmış. Bursa'da yaşayan U. Ç., şunları yazmış: 'Beş de yetmez 10 tane, 10 da yetmez 19 tane... Bingöl'den gol haberi mi var? PKK atıyor, gol oluyor. 5-0, 6-0 ağlamak istiyorum! 7-0 oldu, inanılmaz bir gece... PKK şov yapıyor. 7-0 oldu 7!'
Öte yandan U. Ç.'nin aynı hesapta, FETÖ'yü öven paylaşımlarda da bulunduğu tespit edilmiş.
Eğer U.Ç.'nin sosyal medya hesabı hack'lenmediyse, 7-0'lık maçın ikinci yarısı emniyette nasıl geçti acaba?
Muhtemelen maç, tek kale oynanmıştır!
Şehitlerle '7-0 oldu, PKK vurdu gol oldu' diye dalga geçilmesini, düşünce özgürlüğü diye savunanlar çıkmaz umarım. Ortada saf bir kötülük ve nefret duygusu var!
Bir de U.Ç. gibi tipler, 'Yaşasın halkların kardeşliği' falan der. Bu mu halkların kardeşliği? Sosyal medyada U.Ç. gibi o kadar çok vatan haini var ki, tek farkları U.Ç. kadar aptal olup kendilerini açıkça deşifre etmemeleri.
Madem PKK'nın şehit ettiği polisler için 'Ağlamak istiyorum! 7-0 oldu, inanılmaz bir gece. PKK şov yapıyor!' diye yazacak kadar zavallısın, neden Bursa'da yaşıyorsun? Git Kandil'e, orada yaşa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA