Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kozmik oda darbeye karşı yapılanmalı

Twitter'da 'bisimit' adlı hesaptan şu mesaj paylaşıldı:
"Bundan sonra hangi gün olursa olsun; elektrik, internet, telefon aynı anda kesilirse işaret alınmış demektir. Kimse evlerinde kalıp Cumhurbaşkanından, sağdan soldan bir haber gelecek diye beklemesin. Emniyet binalarına, havalimanlarına, askeri yerleşkelere, belediyelere vb. stratejik noktalara hareket edeceğiz. Mesajı lütfen dağıtalım."

İLETİŞİM KESİLİRSE
Vallahi kim yazdıysa doğru yazmış. Eğer darbe girişimi tekrarlanırsa; elektrik, internet, telefon aynı anda kesilirse ne yapacağız? Küresel güçlerin desteğiyle bunu yapmaları mümkün! Haberleşme ve iletişimin kesildiği bir ortamda halk nasıl örgütlenecek?
Eğer 15 Temmuz gecesi darbeciler, ilk iş olarak Türksat'ı, Digiturk'ü, TRT'yi aynı anda ele geçirseydi, ülkedeki bütün TV yayınlarını durdursaydı, Cumhurbaşkanımız o tarihe geçen konuşmayı yapamasaydı; belki de emellerine ulaşacaklardı.
Büyük şehirlerde elektriği aynı anda kesseler de olurmuş!
Meşhur Kozmik Oda'da Seferberlik Tetkik Kurulu'nun planları olduğundan bahsedilir. O planlarda; memleket işgal edilirse, Türk silahlı kuvvetleri ülkeyi koruma görevini yapamaz hale gelirse, halk direnişini örgütleyecek bilgiler, yapılması gerekenler listesi olduğu söyleniyor.
Bence Kozmik Oda'da darbeye karşı örgütlenecek planların yapılmasına şimdiden başlanmalı. Darbeye Karşı Tektik Kurulu kurulmalı. Darbeye karşı kim, hangi görevi üstlenecek, ilk hangi kurumlar korumaya alınacak vs; her şey tek tek planlanmalı. Su uyur düşman uyumaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA