Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kamudaki PKK’lı hainler

Avrasya Tüneli inşaatında kalite kontrol görevlisi olan mühendis B.A.'ın, PKK sempatizanı olduğu ortaya çıkınca görevine son verildi. B.A.'ın PKK sempatizanı olduğu, sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldı. B.A.'ın sosyal medyada YPG'ye destek veren yorumları var. Adam hakaret bile etmiş.
Şimdi bu hainin Avrasya Tüneli inşaatında yapacağı kalite kontrole güvenilir mi? Düşünsenize bir hatayı görmezden gelse belki de yüzyılın faciası yaşanacak.
Belki de bu hain erken teşhis edildiği için olası bir faciadan dönüldü. Avrasya Tüneli gibi önemli projelerdeki işe alımlarda daha kapsamlı araştırmalar yapılmalı.
İçimizdeki hainler sadece FETÖ'cüler değil, doktorundan öğretmenine; kamu kurumlarında çalışan birçok gizli PKK militanı ve sempatizanı var. Devletin ekmeğini yiyip bu ülkeye ihanet edenler, devlet kurumlarından temizlenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA