Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hamile Gülşen’in sahne hırsı

Yaz boyunca verdiği konserler nedeniyle eleştirildiğini belirten Gülşen, "Sekiz aylık hamileyim. Sağlığım yerinde olduğu ve doktorum müsaade ettiği müddetçe hayranlarımdan ayrı kalmayıp sahneye çıkacağım. Ben bir pop starım ve kimin ne dediği umurumda değil" diye konuştu.
Gülşen, giyim tarzıyla ilgili eleştirilere de cevap verdi:
"Dışarı istediğim gibi çıkarım.
Benim giydiklerimi kimin giydiğini de umursamam. Ben yıldızım. Beni takip etsinler, öğrenecekleri çok şey var." Gülşen'in giyim tarzı neden eleştiriliyor bilmiyorum, kimse kimsenin giyim tarzına karışamaz.
Ancak Gülşen'in "Beni takip etsinler, öğrenecekleri çok şey var" sözlerine şaşırdım. Nereden geliyor bu özgüven anlamış değilim, gören de Gülşen'i Madonna sanacak.
Hamileliğin son dönemlerinde annelerden daha az çalışmaları ve stresten uzak kalmaları tavsiye edilir. Anladığım kadarıyla Gülşen'e de bu tavsiyede bulunulmuş ama o, buna çok kızmış. Ben bir doktorun sekiz aylık hamile bir anneye, konser vermesini tavsiye edeceğini sanmıyorum.
Gülşen'in 'Pop starım, doğurana kadar sahneye çıkarım' benzeri çıkışıyla annelere kötü örnek olduğunu düşünüyorum.
Gülşen; hayranların mı, kariyerin mi, yoksa karnındaki bebek mi daha önemli?
Elbette bebek senin; yoğun iş temposu, konser stresiyle bebeğine zarar vermek istiyorsan yolun açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA