Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Başka hangi başkan bunu yapar?

Bu fotoğrafa bakınca aklınızdan 'Bak yine olay çıkarmış', 'Yeter Aziz Yıldırım, bırak artık şu takımı' gibi düşünceler geçiyor değil mi?
Ama haber Yıldırım'ın haklı olduğunu gösteriyor: Konya deplasmanında Fenerbahçeli yedek ve U21 oyuncuları karşılaşmayı tribünden izliyordu. Sarı lacivertlilerin golü sonrası sporculara bazı taraftarlar tepki gösterdi ve yabancı maddeler attılar. Bunun üzerine yukarıda locada oturan başkan Aziz Yıldırım, duruma müdahale etti. Yıldırım, tribünde zor anlar yaşayan futbolcuları yanına çağırıp eliyle 'Gelin' işareti yaptı. Ancak Yıldırım'ın bu hareketi taraftarlar tarafından farklı algılandı.
Yıldırım ve yöneticilerin üzerine yürüyen Konyaspor taraftarları, tribüne giren polisin müdahalesi ile sakinleştirildi.
Aziz Yıldırım yine parçalamış kendini ama haklı. Bir deplasman maçında genç futbolcularını koruyucu bir tavrı, Aziz Yıldırım'dan başka hangi başkan yapar?
Fikret Orman, Dursun Özbek böyle bir tepkiyi koyar mı?
Yıldırım, kesinlikle futbol tarihine geçecek bir karakter, hayatı doğru bir yönetmenin elinde kesinlikle film olmalı.
Fenerbahçe taraftarı tüm hatalarına rağmen takımını cezaevinde yatma, sağlığından ödün verme pahasına çok sevdiği için Aziz Yıldırım'a sahip çıkıyor. Ama Yıldırım'ın sevgisi artık hem kendine, hem de takıma zarar veriyor. Bunu Yıldırım da görmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA