Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Eylül ayına dikkat!

Fatih Terim, geç de olsa doğru olanı yaptı ve eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanacağı takımı kurdu. Kosova'yı yenerek puanımızı 5'e çıkardık ama Hırvatistan'ın 10, İzlanda'nın 7 ve bizle sahamızda berabere kalmayı başaran Ukrayna'nın 5 puanı var.
24 Mart'ta Finlandiya'yı sahamızda rahat geçeriz ama sonrasında grubun fikstürü bizim için sıkıntılı. 11 Haziran'da Kosova ile deplasmanda oynayacağımız maç bence tehlikeli.
Çünkü Süper Lig bittikten sonra kampa alsanız dahi futbolcularımız tatil havasına giriyorlar. Bir de Kosova'yı küçümserlerse kötü bir sonuç alabiliriz.
2 Eylül'de Ukrayna ile deplasmanda, 5 Eylül'de de sahamızda Hırvatistan ile oynayacağımız maçlar da Türk futbolcusuna ters gelen tarihlere denk geliyor. Daha önce Eylül ayında yaptığımız maçlarda çok puan kaybettik. Sırf bu maçlar için futbolcularımız erken forma girmeleri adına Süper Lig'i, Ağustos'un ilk haftasında başlatabiliriz. Milli takım için ekstra yaz kampı da düşünülmeli. 2018 Dünya Kupası'na gitmek için en küçük ayrıntıyı bile hesaba katmalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA