Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Safiye ile Faik

Flaş... Flaş... Varan 1:
Altın Kelebek Ödül Töreni'ne tek başına katılan Safiye Soyman, hayat arkadaşı Faik Öztürk'ten ayrıldığını açıklamış:
"Faik Bey'le ayrıldık. Sadece işlerimiz için biraradayız.
Özel hayatımızda ilişkimizi sonlandırdık." Varan 2: Dün 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanan Safiye Soyman, ayrılmadıklarını açıkladı: "Bu bir ihanet değil. Faik 18 seneden beri bana bir ihanette bulunmadı.
Ben biraz hassas bir insanım. O gün sorulan 'Ayrıldınız mı?' sorusuna 'Evet, ayrıyız; o başka işlerde, ben başka işlerdeyim; birbirimizi göremiyoruz' dedim. Tabii ki kalben ayrı değiliz. Yanımda olsun istedim; biraz ayrı kaldık. Ben ilgi bekleyen biriyim." Varan 3: Aynı programda canlı yayına telefonla bağlanan Faik Öztürk: "18 senede hiçbir gün beni ağlattın diyemez.
Ben karısının imkanlarıyla ayakta duran bir insan değilim. Bir kadına, kocasının ekmeğini yemek yakışır.
Safiye Soyman'ı çok seviyorum.
Ben işleri olan bir adamım; ekonomik sıkıntılar dünyada bile gündemde, ben de bunlarla uğraşıyorum." Magazin programları birkaç ay 'Safiye ile Faik ayrıldı mı, ayrılmadı mı?' diye tartışır artık. Benim asıl merak ettiğim; Safiye ile Faik, 'Duymayan Kalmasın' programına aynı evde farklı odalardan mı telefonla bağlandılar acaba? ABD'de Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ayrılığı konuşuluyor; bizde ise henüz ayrılıp ayrılmadıklarını kendileri bile bilmeyen Safiye ile Faik, magazin gündemine damgasını vuruyor.
Güçlü Türkiye'ye böyle vasat magazin polemikleri yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA