Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Adam mısın!’ izlenir mi?

'Beyaz Futbol'da futbol dışında her şeyi konuşarak fenomen olan Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener; bu cuma 'Adam mısın!' filmiyle sinemada er meydanına çıkıyor. Filmde; Beyaz Futbol ekibi sevenleri ile buluşmak üzere bir tatile çıkıyor.
Ekip; gittikleri otelde kendilerini karşılayacak olan sponsorlara bir türlü ulaşamıyor ve hiç kimse onlarla ilgilenmiyor. Oteli terk etmek üzereyken, kendisini 'çok orijinal bir kötü' olarak tanıtan bir adamın tuzağına düşüyorlar. Bu kötü adam, "Rezil rüsva olmanız için sizinle oynayacağım" diyerek onlara birbirinden absürt görevler veriyor. Fragmandan izlediğim kadarıyla 'Recep İvedik' ve 'Kolpaçino' karışımı bir komedi bizi bekliyor.
Bu film güldürür mü bilmem ama Ahmet Çakar'ın ayı ile güreşmesi, 'Halka' serisindeki 'Samara' kılığına girmesi, Sinan Engin'in samuray olması; medyada çok ilgi gördü. Tıpkı 'Beyaz Futbol' programındaki gibi; futbolu ve geyiği çok seven erkek izleyici kitlesine seslenen, 'Recep İvedik' tarzı kaba ve az masraflı, ticari bir güldürü gibi geliyor kulağa. Belki de perdeye yansıyan, 'Beyaz Futbol'un film hali olacak…
Bu film tutarsa devamı gelir ve Çakar, Engin, Kütahyalı, Durmaz dörtlüsü futbol yorumculuğundan daha çok para kazanır. Amaç da; popülere yüklenip para kazanmak değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA