Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sevgi maddiyata dökülmesin

Sevgililer Günü, tıpkı babalar ve anneler günleri gibi sevginin paraya çevrildiği özel bir gün... Elbette bu 'özel günler' insanların daha çok alışveriş yapması için gelenekselleşiyor.
Eşine, sevgilisine araba, tektaş alan da var, bir buket çiçek de... Sevginin parayla gösterilmesi bence önce aşka ve sevgiye ihanet. Seven insan, dilediği zaman sevgilisini mutlu edebilir; illa böyle özel bir güne ihtiyacı olmaz. Hem böyle günler çiftleri strese sokuyor, alınan hediyede mutlaka yaratıcı olmak zorundaymışsınız, illa farklı bir şey yapmak zorundaymışsınız gibi bir hava yaratılıyor. Elbette 365 günün biri de Sevgililer Günü olsun, itirazım yok. Sevgililer Günü' nün en azından insanlara aşkı, sevgiyi hatırlatması bile güzel, aşkı hatırlamaya bahane oluyor. Ama bu özel günü sadece hediye almaya, maddiyata dökmek ise sevgiye ve aşka yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA