Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bisikletle aşk yaşamak!

İstanbul'da iki yıl önce evlendiği Burak Z.'nin kendisine ilgisiz davrandığını belirten Yağmur Z., ilginç bir boşanma gerekçesiyle mahkemeye başvurmuş. Yağmur Z. ifadesinde, "Eşim sürekli bisikletiyle vakit geçiriyor. Bisikletiyle arasında farklı bir bağ var.
Her gün salonun ortasında bisikletini siler, temizler, tamir eder. Bu normal bir bağlılık değil, resmen aşk yaşıyor" demiş.
Yağmuz Z.'nin ifadesi ne kadar doğru bilmiyoruz ama haklı olabilir.
'Objectophile', cansız nesnelere aşık olan kişilere denir. Garip ama hiç aklınıza gelmeyecek nesnelere aşık olan insanlar var.
İngiltere'de 51 yaşındaki Robert S., bisikletiyle sevişirken görülünce hakkında dava açıldı, mahkemeye çıktı. Arabasıyla sevişen de var. Duvarla evlenen de!
Yanlış okumadınız; Eija Riitta Berliner-Mauer adlı bir Alman kadın, 1979 yılında Berlin Duvarı'na aşık olmuş, duvarla evlenmiş ve haberlere konu olmuştu.
Mauer, "Çin Seddi de ilgi çekici, cazibeli ama çok kalın, benim kocam daha seksi" diyordu.
Bu büyük aşk, 10 yıl sonra büyük darbe aldı. Berlin Duvarı yıkılınca Mauer, "Yapılan dehşet verici, kocamı sakatladılar" diyerek isyan etti.
İnsanoğlu gerçekten garip bir varlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA