Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Naim’e de mezarda rahat yok

Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu kanıtlamak için hukuki süreç başlatmıştı. Naim'in 1988 Seul Olimpiyatları sırasında tanıştığı Japon gazeteci Kyoko Mori'nin dünyaya getirdiği öne sürülen Sekai, Türkiye'de avukatlara vekalet vererek ünlü haltercinin babası olduğunun tespitini istedi. Sekai, haltercinin yasal mirasçıları olan üç çocuğuna babalık davası dava açtı. 4 Temmuz'da Naim'in mezarı açılarak, DNA ve doku örnekleri alınacak.
Cem Karaca, Bedri Koraman, Naim Süleymanoğlu vs. birçok ünlüye mezarda da rahat yok. Ama bu durum biraz da onların hatasından kaynaklanıyor. Örneğin Sekai'nin Naim'in kızı olduğu efsanesi halterci yaşarken de yazılıp çizilmişti. Sekai'nin mirastan pay isteyeceği belliydi. Keşke Naim sağlığında her şeyi netleştirseydi.
Bence mezar açılmasını önleme vazifesi önce rahmetli olan kişiye düşüyor. Öncelikle bir insan, yaşadığı dönemde babalık davası açılmasına neden olacak bir işe kalkışmamalı. Kalkışırsa da ileride mezarının açılabileceğini düşünüp önlemini almalı. İşin içine miras girdi mi, insanların gözü paradan başka bir şey görmüyor. Mezarınızdaki huzur kimsenin umurunda olmuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA